tiistai 19. joulukuuta 2017

Pirjon pikkujoulut

Maanantai-iltana pääsin viimein taas tanssimaan. Olipa ihanaa - sujui kuin tanssi. Pirjo Kärnän kolmetuntiset tanssitreenit järjestettiin pikkujoulumeiningillä Malmin työväentalolla. Tosi paljon porukkaa ja lähes tasaparit. Osalla treenaajista oli vaatteissa juhlan kunniaksi joulunpunaista - mekkoa, huivia tai kenkää. Ja väliajalla herkuteltiin pipareilla, glögillä ja suklaalla.

Illan aikana tanssittiin ensin chachaa, sitten tangoa ja lopuksi fuskua - tunti kutakin. Vaikka juhlittiinkin, niin treeneistä muistutti normaali parinvaihto ja lyhyet opetustuokiot. Kuhunkin tanssiin Pirjo opetti pari kivaa uutta kuviota. Pari pikkujuttua jäi mieleen: chachaassa seistään vartalot suoraan toisiaan kohti, päkiäpainotteisesti ja solmukädet ylhäällä kyynervarret vastakkain.

Kolmen viikon tanssitauko tuntui vain petranneen tanssitaitoani :):) Uudet kuviot omaksuin alta aikayksikön ja ikäänkuin olisin suhtautunut tanssiin ja seuraamiseen rennommin kuin tiiviiden treenijaksojen aikana.

Kivaa oli - ja viimeisissä fuskuissa mummia vietiin. Pari viejää innostui pyörittämään kaksoispyörityksiä oikein olan takaa ja joka suuntaan. Mummi pysyi perässä ja jaksoi, vaikka hiki hatussa :):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti