maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kesällä 2015

Kaksi vuotta sitten olin heinäkuussa viikon Valasrannan tanssileirillä. Viimeistään siellä hurahdin tanssiin ja tajusin että on muitakin myöhäisheränneitä. Tykkäsin valtavasti, opin hurjasti ja nautin tajuttomasti. Vaikeuksia oli hillitä itseään kahmimasta liikaa tunteja ja rasittamasta kroppaansa uuvuksiin. Innokkaana oppijana olisin halunnut osallistua kaikkeen enkä tanssiessa huomannut etten oikeasti enää olisi jaksanut. Se kostautuikin sairastumisena leirin jälkeen.

Innokkaat tanssinharrastajat ovat parhaillaan Valasrannassa 14. kertaa järjestettävällä leirillä yli 30 opettajan tanssiopissa. Keväällä minäkin suunnittelin ja järjestelin osallistumista, mutta alkukesällä perheessä tapahtui yllättäviä käänteitä ja päätin lopulta jättää leirin väliin. Harmittaa, mutta näin tällä kertaa. Toivottavasti mummolla riittää energiaa osallistua ensi kesänä Valasrannan 15. leirille. Ja onhan niitä lyhyempiä leirejä ympäri Suomea ja ympäri vuotta (täällä).

Alla linkit Valasrannan leiripostauksiin, jotka kirjoitin kesällä 2015 Mummin matkassa -blogiini. Viikon aikana julkaisin vain neljä tanssikirjoitusta, mistä näkyy että tanssihulluuteni oli vasta alkamassa. Tai sitten olin niin kiireinen :):)

Valssia Valasrannassa
Muistijälkiä
Tanssiin hurahtaneet
Buggia ja rumbaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti