perjantai 21. heinäkuuta 2017

Tangoa Mummin matkassa

Toisessa blogissani - Mummin matkassa (täällä) - ehdin kolmen vuoden (2014-17) kuluessa - ajalta ennen Mummin tanssitaival -blogia - kirjoittaa yli sata postausta tanssitaipaleestani, lähinnä yksityiskohtaisia kuvio-oppeja sekä kokemuksia ja ajatuksia eri opettajien tanssitunneilta. Ja usko tai älä, opeista huolimatta tulinen tango on vielä hakusessa! Mutta se tulisuus onkin kiinni muusta kuin opituista askelista... Mutta sitä kohti, vaikka kompuroiden.

Vanhat tanssipostaukset löytyvät edelleen Mummin matkassa -blogistani, mutta vähitellen siirrän niiden linkkejä myös Mummin tanssitaival -blogiin. Alla esimerkiksi aikajärjestyksessä (vanhimmasta uusimpaan) noin 30 vanhaa postausta tangotreeneistä, jotka löytyvät seuraavista linkeistä:


Wanha tango
Koskettava tango
Muistijälkiä
Tanssiin hurahtaneet
Lisää tangoa
Susan tango 1
Tahvanaisen tango
Hitaat - täh?
Samin tango 1
Tangoa tyylillä
Tango takkuaa
Tangon taikaa
Tangotips 1
Jarin tango
Tangotips 2
Tangotips 3
Tangokädet
Lisää tangoa
Samin tango 2
Tyhmä tango
Pirjon tango
Tanssia Turussa
Tango lyhyesti
Yllätys tanssissa
Tanssia tunteella
Tangosta toisaalla
Tangoa tungoksessa
Susan tango 2
Taas tangoa
Jyrkin tango
Yksäri
Ja edelleen tangoa
Tanssihame heilahtaa
Tangoa Pavilla

2 kommenttia:

 1. Kiva juttu tämä sinun uusi blogi.
  Pystytkö muuten laittamaan nämä sen toisen blogin linkit tuonne sivupalkkiin, niin ne ei huku. Sillä eihän kukaan älyä tulla tänne ekaan juttuun katsomaan ja etsimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki hyvästä vinkistä. Jään miettimään ehdotustasi. Lähinnä epäilyttää tuleeko reunoille liikaa ylimääräistä, mutta kattellaan ja kokeillaan...

   Poista