tiistai 22. elokuuta 2017

Fusku sujuu

Maanantaina fuskun alkeisjatko/jatko-treenit Malmilla. Kesähintaan eli kolme tuntia kympillä, joten väkeä riitti tuvan täydeltä. Toisin kuin monena aiempana kesämaanantaina (täällä) paikalla oli lähes yhtä paljon naisia ja mehiä. Joten mummikin sai tanssia tukka märkänä ja hiki puserossa.

Pitkästä aikaa kolmen tunnin jälkeen kävi mielessä, että olisin voinut hellittää jo kahden tunnin jälkeen - oli niiiin kuuma. Mutta kun oli niiiin kiva tanssia. Osa viejistä oli nuoria eli alle nelikymppisiä - nuoria mummin mittapuun mukaan - ja pyöritti naisia omiin kuvioihinsa omalla reteällä tyylillään ja hurjalla sykkeellä. Kivaa, mutta jonkun vauhtikiemuran olisin voinut jättää väliin.

Pirjo ei ollut paikalla, vaan opettamassa oli Martti Lång naisassarin kanssa. Tuttuun tapaansa Martti luritti uusia kuvioita vauhdilla. Onneksi lähes kaikki viejät pysyivät hyvin hänen vauhdissaan. Tosin open valitsemat fuskukappaleet olivat useimmat makuuni liian nopeita, ja uudet kuviot menivät helposti hässäämisen puolelle. Tykkään hitaammasta menosta - silloin ehtii paremmin omaksua opetukset ja välillä jopa leikitellä parin kanssa.

Neljän treenivuoden jälkeen voin viimein sanoa, että fusku sujuu kuin leikki, ja tuo iloa, nautintoa ja hikipisaroita. Hoitaa samanainaisesti mieltä ja kroppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti