keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Tangoa Hämeessä

Hanna ja Antin perjantaitreenit Hämeenlinnassa jatkuivat hitaan valssin (täällä) jälkeen tangolla. Puolentoista tunnin aikana ehdittiin kerrata mm. habaneraa ja otsoja.

Habanera-taivutuksessa vartalo taipuu vyötäröstä kuin linkkuveitsi siten, että ylävartalo taipuu tulosuuntaan, ja alavartalo kohti lattiaa.

Otsokäännäksissä Hanna muistutti naisia puristamaan sisäreidet tiukasti yhteen. Otsokäännös alkaa ylävartalon kiertymisellä, mitä lantio seuraa korkkiruuvin tavoin. Otsoon lähdetään vasta kun paino on kokonaan tukijalalla. Näytti siltä, että miestä kiertäessään Hannan vartalolinja ja katse olivat askeleen suuntaan eikä miestä kohti.

Hanna ja Antti opettivat myös otsoon lisättävän kauniin ja tilaavaativan jalan pyörityksen. Jos mies ohjatessaan naisen otsokäännökseen juuri ennen käännösvinkkiä notkistaakin tukijalkansa vahvaan niiaukseen ja lähtee kierrättämään toista jalkaansa lattiaa pitkin, se on vinkki naiselle jalan laajemmasta pyörityksestä. Yleensä tämä tapahtuu otsokäännäksessä, jossa naisen oik jalka on tukijalkana. Tällöin nainenkin kierrättää vasenta jalkaansa isossa kaaressa varpaat maata laahaten noin puolen metrin päässä tukijalastaan - sensuellin naisellisesti. Ja tämän tehtyään jatkaa otsoa astuen samalla vas jalalla miehen editse takaisin tämän eteen.

Hannan ja Antin tanssia on ihana katsella. Antti vie voimakkaan kevyesti - Hanna seuraa pehmeän naisellisesti, mutta määrätietoisesti ja itsenäisesti. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti